Головне меню

Популярні рецепти

Бабка з сиру
Бабка з сиру

В просіяному борошні роблять заглиб­лення, в яке кладуть масло, цукор, жовт­ки, ром і замішують тісто. Беруть сир, добре віджимають, протирають крізь сито, поміщають в каструлю з овальним дном (кондитерський казанок) і, розтираючи, додають жовтки. Потім вливають добре розтоплене масло, всипають цукрову пуд­ру і розтерту просіяну ваніль. Всю масу розтирають півгодини і ще раз проти­рають крізь густе сито. Тісто розка­чують тонким шаром, викладають на за­стелений промасленим папером лист так, щоб краї листа були покриті тістом, поси­пають тісто тертою булкою, кладуть сир і ставлять в духовку на 1 год. для випі­кання.

На 1/2 склянки борошна — 100 ложки рому, 1 склянку вишень

Вийнявши з духовки, посипають цук­ром, змішаним з ваніллю.

Для тіста: на 2 склянки борошна — 200 г масла, 100 г цукру, 2 жовтки, 1 чарку рому.

На 1 кг сиру — 10 жовтків, 200 г масла, 1/2 кг цукрової пудри, 1/2 палички ванілі, 1 ст. ложку протертої булки.




Схожі кулінарні рецепти