Головне меню

Популярні рецепти

Бабка горіхова з сметанним кремом

БАБКА ГОРІХОВА З СМЕТАННИМ КРЕМОМ

Тісто: 6 яєць, 6 ст. ложок цукру, 100 г ме­лених горіхів, З—4 ст. ложки мелених білих сухарів, ванілін.

Крем: 1 склянка сметани, 100 г цукрової пудри, ванілін.

Білки збити з цукром і ваніліном, вимішати з жовтками, а потім з горіхами і сухарями. Цією масою наповнити змащену жиром і по­сипану сухарями форму. Пекти в теплій ду­ховці (180° С) протягом 30 хв. Подавати баб­ку з малиновим варенням або кремом з сме­тани.

Крем приготувати так: охолодити сметану і збивати її, поки почне гуснути, додаючи по ложці цукрової пудри і ванілін.




Схожі кулінарні рецепти