123************* Бабка макаронна з ізюмом
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Бабка макаронна з ізюмом

БАБКА МАКАРОННА З ІЗЮМОМ

500 г борошна, 6 яєць, 100 г цукру, 50 г вершкового масла, 100 г ізюму.

З борошна, двох яєць і води замісити круте тісто, тонко розкачати, зверху посипати бо­рошном, скрутити рулет, нарізати тоненькі макарони і зварити їх у підсоленій воді. Від­цідити, промити водою, вимішати з вершко­вим маслом, розтертими з цукром жовтками, білковою піною, ізюмом. Накласти цю масу у змащену жиром і посипану сухарями тор­тівницю і пекти в гарячій духовці (210— 240° С) протягом 45 хв. (Бабку можна спекти з 500 г вермішелі).




Схожі кулінарні рецепти