Головне меню

Популярні рецепти

Бабка з манної крупи

БАБКА З МАННОЇ КРУПИ

200 г манної крупи, 2 склянки молока, 4 яєць, 100 г цукру, ванілін.

Гаряче молоко влити до посуду з манною крупою, старанно вимішати, щоб не утвори­лися грудочки, і залишити на годину. Жовтки розтерти з цукром і ваніліном, додати до них запарену манку (вона повинна бути розсипчастою), вимішати з піною збитих білків. Ма­су накласти у змащену жиром і посипану сухарями форму і пекти в теплій (190° С) духовці протягом 45 хв. Подавати з варен­ням.

*

100 г манної крупи, 4 яєць, 100 г цукру, 1 склянка молока, ванілін.

Жовтки розтерти з цукром, вимішати з піною збитих білків і манною крупою, накласти у змащену жиром форму і пекти в гарячій ду­ховці (220° С) протягом 30 хв. Коли тісто за­гусне, полити його гарячим солодким молоком з ваніліном, знову поставити в духовку на 10 хв., щоб бабка повністю увібрала моло­ко. Подавати з соком від варення.




Схожі кулінарні рецепти