123************* Бабка з вишнями терта
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Бабка з вишнями терта

БАБКА З ВИШНЯМИ ТЕРТА

150 г борошна, 100 г вершкового масла або маргарину, 150 г цукру, 2 яєць, 4 жовтки, 500 г вишень, ванілін.

Жир збити з цукром до утворення піни. Весь час розтираючи, додавати жовтки (по одно­му), потім ванілін, вимішати з піною збитих білків і борошном, всипати вишні або череш­ні без кісточок. Приготовлену масу накласти у змащену жиром і посипану сухарями фор­му і пекти в гарячій духовці (200° С) про­тягом 30—35 хв. Спечену бабку посипати цукровою пудрою з ваніліном.




Схожі кулінарні рецепти