Головне меню

Популярні рецепти

Бабка сирна з горіхами

БАБКА СИРНА З ГОРІХАМИ

250 г сиру або сиркової маси, 100 г цукру 4 яєць, 100 г посічених горіхів, 50 г вершко­вого масла або маргарину, 1 ст. ложка ман­ної крупи, ванілін.

Масло розтерти з цукром до утворення піни, а потім, весь час розтираючи, додавати по одному жовтку, ванілін і змелений на м'ясо рубці або перетертий крізь сито сир. Усе це вимішати з горіхами, піною збитих білків і манною крупою. Масу накласти у тортівни­цю, змащену жиром і посипану борошном Пекти в гарячій духовці (200° С) протягом 10 хв. Спечену бабку виймати з форми, ко­ли охолоне.




Схожі кулінарні рецепти