123************* Бабка сухарна з яблуками
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Бабка сухарна з яблуками

БАБКА СУХАРНА З ЯБЛУКАМИ

500 г мелених житніх сухарів, 1 кг яблук, 150 г цукру, по 1 ч. ложці кориці й гвоздики.

Сухарі вимішати з корицею і гвоздикою, то­ненько пошаткованими яблуками і цукром. Цією масою наповнити змащену жиром і по­сипану сухарями форму і пекти в гарячій духовці (210° С) протягом 45 хв. Спечену баб­ку посипати цукром і оздобити варенням.

*

250 г мелених житніх сухарів, 1/2 кг яблук, 3 яєць, 100 г цукру.

Яблука натерти на грубій тертці, вимішати з меленими сухарями, додати розтерті з цук­ром жовтки і вимішати з піною збитих біл­ків. Приготовлену масу накласти у змащену жиром і посипану сухарями форму. Пекти в гарячій духовці (200° С) протягом 45 хв.




Схожі кулінарні рецепти