Головне меню

Популярні рецепти

Бабка сухарна на сметані

БАБКА СУХАРНА НА СМЕТАНІ

150 г мелених білих сухарів, 1/2 склянки сме­тани, 50 г вершкового масла або маргарину, 4 яєць, 100 г цукру, на кінець ножа кориці і гвоздики.

Соус: 1 склянка сметани, 50 г цукру, вані­лін.

Жовтки розтерти з цукром, жиром, корицею і гвоздикою, додати мелені сухарі, вимішати з сметаною. Все це добре перетерти і вимі­шати з піною збитих білків. Накласти у зма­щену жиром і посипану сухарями тортівни­цю і пекти у гарячій духовці (210—240° С) протягом 45 хв. Спечену бабку полити соу­сом із збитої з цукром і ваніліном сметани.




Схожі кулінарні рецепти