123************* Бабка рисова з яблуками
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Бабка рисова з яблуками

БАБКА РИСОВА З ЯБЛУКАМИ

200 г рису, 100 г вершкового масла, 100 г цукру, 500 г яблук, 1/2 ч. ложки кориці.

Рис промити в кількох водах, зварити на під­соленій воді з 1 ст. ложкою цукру і маслом. Яблука почистити, пошаткувати. У змащену жиром і посипану сухарями каструлю накла­сти шар вареного рису, шар яблук, посипа­них цукром з корицею, потім знову рис і злегка ущільнити. Пекти в гарячій духовці (200° С) протягом 45 хв. Каструлю накрити, щоб рис не висох. Подавати з варенням.

*

200 г рису, 400 г цукру, 1/2 склянки молока, 1 кг яблук, 1 склянка варення, 1 склянка сметани.

Зварити рис на воді з молоком, охолодити. З цукру і склянки води зварити сироп. Яблу­ка натерти на крупній тертці, всипати їх у сироп, прокип'ятити і охолодити. У змащену жиром і посипану сухарями каструлю накла­сти шар рису, шар яблук, потім варення, при­крити рисом, злегка ущільнити. Каструлю на­крити, щоб рис не висихав. Пекти в гарячій духовці (200° С) протягом 30 хв. Подавати з сметаною, збитою з цукром.




Схожі кулінарні рецепти