123************* Булка з картоплею
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Булка з картоплею

БУЛКА З КАРТОПЛЕЮ

Тісто: 500 г борошна, 1 склянка молока, 20 г дріжджів, 50 г вершкового масла або марга­рину, 50 цукру, 2 варені картоплини, ? ч. ложки солі, мак.

Дріжджі розвести в теплому молоці з 1 ст. ложкою цукру і, коли почнуть бродити, вли­ти в посуд з борошном, додати терту картоп­лю, цукор, сіль і замісити. Під кінець вимі­шування додати розтоплений жир і, добре вимісивши, накрити тісто серветкою, поста­вити в тепле місце, щоб підійшло.

Потім пе­ремісити, викласти його на змащений жиром лист і знову поставити, щоб підійшло. Тоді змастити яйцем, посипати маком і пекти в га­рячій духовці (210—220° С) протягом 35 хв.




Схожі кулінарні рецепти