Головне меню

Популярні рецепти

Сирна ватрушка (Угорска кухня)
Сирна ватрушка

300 г сиру
150 г вершкового масла
200 г борошна
10 яєць
1 дцл сметани
сіль,
цукор


Змішати борошно з маслом і двома яєчними жовтками, злегка підсолити і вимісити тісто, щоб воно стало гладким. Розкачати його і трохи пропекти на листі в духовці.

Сир протерти крізь сито, ретельно перемішати зі сметаною і 8 жовтками і додати сіль з дуже невеликою кількістю цукру, доливаючи поступово збиті білки. Покласти цю начинку на напівспечене тісто і поставити в духовку допікати.

Подавати дуже гарячим, обережно розрізавши на порції. Іноді це ж блюдо готують без цукру, але з добавкою в сир рубаного кропу.



Схожі кулінарні рецепти