Головне меню

Популярні рецепти

Сирна ватрушка а-ля Ракоці (Угорська кухня)
Сирна ватрушка а-ля Ракоці

120 г борошна
100 г вершкового масла
60 г цукрової пудри
1 яйце
0,5 дцл сметани
щіпка двовуглекислої соди (питної)
для сирної маси: 600 г сиру 180 г цукрової пудри 30 г манної крупи 3 жовтки 1 дцл сметани для зовнішнього оформлення: 90 г цукру, 3 збитих білка
З перерахованих складових частин зробити тісто, гарненько його промісити, викласти на протвень і наполовину спекти в духовці. На тісто покласти сирну масу і допекти його.

Потім за допомогою кондитерського мішка (або просто паперової воронки) розкласти поверх ватрушки у вигляді решітки збиті білки в суміші з цукром і ваніллю.

Потім ватрушку поставити в гарячу духовку, де білок повинен підрум'янитися.

Ватрушку розрізати на порції змоченим водою ножем і подавати, посипавши ванільним цукром.



Схожі кулінарні рецепти