Головне меню

Популярні рецепти

Добрі булочки

ДОБРІ БУЛОЧКИ

Тісто: 500 г борошна, 1 склянка вершків або молока, 3 жовтки, 20 г дріжджів, 1 ст. лож­ка вершкового масла або маргарину, 3 ст. ложки цукру, цедра з ? лимона, ванілін.

Дріжджі розвести в теплому молоці або верш­ках з 1 ст. ложкою цукру і, коли почнуть бродити, влити в посуд з борошном. Додати розтерті з цукром до білості жовтки, лимонну цедру, ванілін, розтоплений жир, замісити пухке тісто. Виробити невеличкі булочки і викласти їх на змащений жиром лист.

Поста­вити в тепле місце, щоб підійшли, після чого змастити яйцем і пекти в гарячій духовці (210—220° С) протягом 30 хв.




Схожі кулінарні рецепти