Головне меню

Популярні рецепти

Бублики з вареними жовтками

БУБЛИКИ З ВАРЕНИМИ ЖОВТКАМИ

500 г борошна, 250 г вершкового масла або маргарину, 50 г посічених горіхів, 50 г цукру, 4 варені жовтки, цедра і сік з 1 лимона або 1 ч. ложка оцту.

Жир посікти з борошном, додати варені жовт­ки, перетерті крізь сито, цукор, сік і цедру з лимона або оцет. Замісити тісто і винести на дві години в холодне місце. Потім викла­сти на дошку, посипану борошном. Викачати валок і виробити тоненькі маленькі бублики. Змастити їх білком, вмочувати в цукор, змі­шаний з посіченими горіхами, викласти на змащений лист і пекти в гарячій духовці (220° С) протягом 15—20 хв. З цього тіста можна робити коржики.




Схожі кулінарні рецепти