Головне меню

Популярні рецепти

Бублики горіхові

БУБЛИКИ ГОРІХОВІ

400 г борошна, 250 г вершкового масла або маргарину, 150 г мелених горіхів, 100 г цукру, 2 варені жовтки, цедра з 1/2 лимона, ванілін.

Збити масло поступово додаючи перетерті крізь сито жовтки, мелені горіхи, цукор, цед­ру і борошно. Замісити тісто водою, поста­вити на годину в холодне місце. Тоді викла­сти на посипану борошном дошку, викачати валок і виробити маленькі бублики. Викласти їх на змащений лист і пекти в гарячій ду­ховці (200° С) протягом 15—20 хв.

Спечені бублики, ще гарячими, посипати цукровою пудрою з ваніліном.




Схожі кулінарні рецепти