Головне меню

Популярні рецепти

Сухарі глазуровані

Сухарі глазуровані

Домашню або міську булку розрізують на тонкі скибочки, ставлять в духовку, щоб трохи зарум'янились, збризкують жиром і знову ставлять на 1 хв. в духовку, потім виймають і глазурують помадкою. Помадку приготовляють так: білки змішують з цукровою пудрою, додають лимон і розбивають дерев'яною ложкою на тарілці доти, поки маса не стане зовсім густою. Сухарі змащують підготовленою помадкою, кладуть на лист і залишають в теплому стані на столі або в шафі для підсушуван­ня. Подають до чаю.

Для помадки: на 400 г булки — 2 білки, 1 склянку цукрової пудри і сік з 1/2 лимона.




Схожі кулінарні рецепти