Головне меню

Популярні рецепти

Кекс мармуровий

КЕКС МАРМУРОВИЙ

500 г борошна, 250 г вершкового масла або маргарину, 500 г цукру, 6 яєць, 1 склянка сметани або молока, 10 г амонію, 50 г какао, ванілін.

Масло збити з цукром, додаючи по одному жовтку, ложці сметани, ложці борошна з по­товченим амонієм, весь час розтираючи. Під кінець вимішати з піною збитих білків. Одер­жану суміш поділити на дві частини. До од­нієї додати какао, ванілін і вимішати. У ву­зьку бляшану форму, змащену жиром і поси­пану борошном, виливати по ложці темної і світлої суміші. Пекти в гарячій духовці (190-200° С) протягом 45 хв.




Схожі кулінарні рецепти