Головне меню

Популярні рецепти

Медові пряники
Медові пряники

У просіяне борошно кладуть вершко­ве масло, добре перетирають, додають мед, цукор, соду, жовтки, яйця, товчені в ступці гвоздику і корицю, розтерту на тертці цедру лимона і все добре змі­шують. Тісто місять протягом 20—30 хв. до утворення однорідної маси. Потім тісто розкачують завтовшки в півпальця і фор­мочками вирізують невеличкі медовики, укладають їх на змащений жиром лист і випікають.

На 11/2 склянки борошна — 11/2 ст. ложки масла, 4 ст. ложки меду, 1 склянку цукру, 3 яйця, З жовтки, 1 ложку соди, по 1 чайній ложці кори­ці, гвоздики, цедру з 1 лимона.




Схожі кулінарні рецепти