Головне меню

Популярні рецепти

Медовик дріжджовий

МЕДОВИК ДРІЖДЖОВИЙ

250 г меду, 500 г борошна, 250 г цукру, 4 яєць, 1 склянка молока, 20 г дріжджів, 100 г верш­кового масла, по 1 ч. ложці соди, меленої ко­риці, 100 г посічених горіхів, 100 г цукатів або варення з дині.

Розтерти масло з цукром і яйцями, влити зварений з корицею мед, розведені в молоці дріжджі і вимішати. Додаючи потроху про­сіяне борошно з содою, розтирати до конси­стенції густої сметани. Коли з'являться пу­хирці, вимішати з грубо посіченими горіхами, цукатами або варенням з дині і вилити в зма­щену жиром і притрушену борошном форму.

Пекти спочатку в теплій (150° С), а як тісто підійде — в гарячій (190—200° С) духовці про­тягом години.




Схожі кулінарні рецепти