Головне меню

Популярні рецепти

Медовик з лісовими горіхами

МЕДОВИК З ЛІСОВИМИ ГОРІХАМИ

400 г меду, 400 г цукру, 4 яєць, 1 кг борошна, 1 склянка пива або сметани, 1 склянка лісо­вих горіхів, по 1 ч. ложці соди і меленої ко­риці, цедра з 1/2 лимона.

Розтерти жовтки спочатку з цукром, цедрою, а потім з медом, звареним з корицею. Влити пиво або сметану, всипати просіяне борошно з содою і розтирати до появи пухирців. Маса повинна мати консистенцію густої сметани, а якщо вона рідша, то додати борошна. Вимі­шати з грубо посіченими підсмаженими горі­хами і вилити в змащену жиром і притруше­ну борошном форму, а зверху посипати по­січеними горіхами. Пекти спочатку в теплій (150° С), а як тісто підійде — в гарячій (200° С) духовці.

Виймати з форми холодним.




Схожі кулінарні рецепти