Головне меню

Популярні рецепти

Медівнички звичайні

МЕДІВНИЧКИ ЗВИЧАЙНІ

150 г меду, 300 г борошна, 2 яєць, 100 г цук­ру, 150 г горіхів, 1/2 ч. ложки соди, 1 ч. лож­ка меленої кориці.

У борошні зробити заглиблення, влити зва­рений з корицею мед і злегка вимішати. До­дати цукор, яйця, соду і енергійно місити протягом 30 хв. (чим довше вимішувати тісто, тим краще підростають медівнички під час випікання). Розкачати тісто нетовстим ша­ром, вирізати формочками коржики, кожен змастити яйцем і покласти на нього четвер­тинку горішка.

Пекти в гарячій духовці (190— 200° С) протягом 10 хв.




Схожі кулінарні рецепти