НАЧИНКА ДЛЯ ПИРІЖКІВ М'ЯСНА
200—300 г м'яса, 100 г печінки, 1 ст. ложка жиру, 1 яйце, 100 г білої булки, 2 цибулини, морква, петрушка, на кінець ножа солі і перцю.
Зварити м'ясо і печінку з цибулею, морквою і петрушкою у невеликій кількості води. Змолоти все це на м'ясорубці разом з булкою, намоченою в бульйоні, в якому варилося м'ясо, додати жир, яйце, сіль, перець, все разом вимішати.
*
250 г смаженої або вареної свинини, 1 яйце, 30 г жиру, 2 цибулини, морква, петрушка, 1 варена картоплина, солі і перцю до смаку.
Зварити м'ясо з морквою, цибулею, петрушкою у невеликій кількості води. Все це разом з картоплею і присмаженою цибулею змолоти на м'ясорубці, додати яйце, сіль, перець і вимішати.
Схожі кулінарні рецепти |