Головне меню

Популярні рецепти

Начинка для пиріжків м'ясна

НАЧИНКА ДЛЯ ПИРІЖКІВ М'ЯСНА

200—300 г м'яса, 100 г печінки, 1 ст. ложка жиру, 1 яйце, 100 г білої булки, 2 цибулини, морква, петрушка, на кінець ножа солі і перцю.

Зварити м'ясо і печінку з цибулею, морквою і петрушкою у невеликій кількості води. Змо­лоти все це на м'ясорубці разом з булкою, намоченою в бульйоні, в якому варилося м'я­со, додати жир, яйце, сіль, перець, все разом вимішати.

*

250 г смаженої або вареної свинини, 1 яйце, 30 г жиру, 2 цибулини, морква, петрушка, 1 варена картоплина, солі і перцю до смаку.

Зварити м'ясо з морквою, цибулею, петруш­кою у невеликій кількості води. Все це разом з картоплею і присмаженою цибулею змолоти на м'ясорубці, додати яйце, сіль, перець і ви­мішати.




Схожі кулінарні рецепти