123************* Начинка для пиріжків з свіжих грибів
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Начинка для пиріжків з свіжих грибів

НАЧИНКА ДЛЯ ПИРІЖКІВ 3 СВІЖИХ ГРИБІВ

500 г грибів, 1 цибулина, 1 ст. ложка жиру, 2 ст. ложки сметани, сіль, перець, лавровий лист.

Почистити і промити гриби, відварити їх у під­соленій воді до готовності, посікти і стушити

3 підсмаженою цибулею і лавровим листом. Під кінець посипати борошном, влити смета­ну, поперчити, посолити і ще трохи потри­мати на вогні. Начинка повинна бути густа. До неї можна додати трохи змеленого варе­ного м'яса і крутих яєць.




Схожі кулінарні рецепти