Головне меню

Популярні рецепти

Пиріг волинський

Пиріг волинський

Дріжджі розводять в молоці, додають розтерті з цукром яйця, роз­топлене масло, сіль, добре вимішують і ставлять в тепле місце, щоб тісто підійшло. Коли воно підійде, розкачують тонким шаром і кладуть на лист, дають знову підійти і випікають.

Готовий пиріг зверху прикрашають густою, як повидло, масою, виготовленою з пропареного із цукром ізюму, сушених слив без кісточок і ставлять знову в духовку на 15 хв.

На 3 склянки борошна — 1 склянку молока, 25 г дріжджів, 3 яйця, 1/2 склянки масла, 1/2 склянки цукру, 1/2 чайної ложки солі, 50 г ізюму, 200 г сухих слив.




Схожі кулінарні рецепти