Головне меню

Популярні рецепти

Київський пиріг з вишнями

Київський пиріг з вишнями

Сметану розтирають з цукром і додають чайну ложку соди, всипають потроху бо­рошно, замішують тісто, розкачують його на круглу, змащену маслом і посипану бо­рошном, сковороду. Краї тіста загортають як для ватрушки. Вишні очищають від кісточок, кладуть на тісто рівним шаром, щоб не було пустого місця, посипають цукром, накладають клітку із тонких шнурків тіста і ставлять в духовку випі­катись. Після того як пиріг наполовину спечеться, виймають не закриті сіткою вишні, заливають сметаною обсипають цукром і ставлять знову в духовку, щоб підрум'янити!

На 2 склянки борошна — 1 склянку сметани, 1 склянку цукру, 1 чайну ложку соди, 600 г вишень, 1 ст. ложку масла.




Схожі кулінарні рецепти