123************* Пиріг пісочний з вишнями
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Пиріг пісочний з вишнями

ПИРІГ ПІСОЧНИЙ З ВИШНЯМИ

Тісто: 350 г борошна, 150 г вершкового масла або маргарину, 5 яєць, 250 г цукру, ва­нілін, лимонна цедра.

Начинка: 500 г вишень.

Жир посікти з борошном, додати 100 г цукру, жовтки, ванілін і замісити тісто. Викласти його шаром завтовшки 1 см на змащений жи­ром лист, а зверху накласти вишень без кісто­чок. Пекти в гарячій духовці (240° С) протя­гом 35 хв.

Спечений, ще гарячий, пиріг покри­ти збитою з рештою цукру піною з білків і поставити ще раз на кілька хвилин у духов­ку, щоб піна підсохла.



Схожі кулінарні рецепти