Головне меню

Популярні рецепти

Пиріг з фруктами з компоту

ПИРІГ З ФРУКТАМИ З КОМПОТУ

Тісто: 400 г борошна, 150 г вершкового ма­сла або маргарину, 100 г цукру, 3 яєць, 1/2 склянки сметани, 1/2 ч. ложки соди, 1/2 ч. ложки лимонної кислоти.

Начинка: 1/2 кг фруктів з компоту, 2 ст. ложки мелених білих сухарів, 100 г горіхів, 3 ст. ложки цукру.

Жир посікти з просіяним борошном, содою і лимонною кислотою, додати розтерті з цук­ром жовтки, сметану і замісити тісто. Висте­лити ним змащений жиром лист, поколоти виделкою і пекти в гарячій духовці (210— 240° С) протягом 35 хв.

На спечений корж на­класти добре відціджені фрукти з компоту, посипати їх сухарями, вкрити піною із зби­тих з 3 ст. ложками цукру білків, посипати січеними горіхами і пекти в теплій духовці (170° С) протягом 30 хв.



Схожі кулінарні рецепти