123************* Пиріг з ревеневим джемом
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Пиріг з ревеневим джемом

ПИРІГ З РЕВЕНЕВИМ ДЖЕМОМ

Тісто: 300 г борошна, 150 г вершкового масла або маргарину, 100 г цукру, 2 варені жовтки, 1 сирий жовток, на кінець ножа солі і соди.

Начинка (джем): 500 г ревеню, 250 г цукру, цедру з 1 лимона, 1/2 склянки води.

Жир посікти з просіяним борошном і содою, додати перетерті крізь сито варені жовтки, сирий жовток, цукор, посолити і замісити ті­сто. Поставити його на годину в холодне мі­сце. Потім 2/3 тіста розкачати і покласти в змащену жиром тортівницю, рівним шаром накласти холодний джем з ревеню. З решти тіста розкачати тоненькі валочки і зробити з них на джемі решітку, яку змастити біл­ком. Пекти в гарячій духовці (210—240° С) протягом 30 хв.

Джем з ревеню приготувати так: з 250 г цу­кру і 1/2 склянки води зварити густий си­роп. Ревінь промити, дрібно порізати, запа­рити кип'ятком, злити воду і покласти в сироп, додавши лимонну цедру. Варити до прозорості.




Схожі кулінарні рецепти