Головне меню

Популярні рецепти

Ретеш з черешнями, з маком, зі сливами, з горіхами (Угорська кухня)
Ретеш з черешнями

Тісто для ретеш
180 г жиру
100 г тертих сухарів
1,5 кг очищених від кісточок черешень 120 г цукрової пудри кориця (у порошку)


Окропити лист тесту розтопленим жиром, засипати потовченими сухарями і розкласти очищену від кісточок і посипану сухарями черешню.

Ретеш з Вишнями

Готується
так
само, як і ретеш з черешнями, але з тією різницею, що в вишні кладуть більше цукру.

Ретеш з маком
300 г меленого маку
200 г цукру
100 г натертих яблук
50 г родзинок
2 дцл молока цедра з одного лимона


Мелений
мак вариться 10 хвилин в 2 дцл молока з цукровою пудрою. Потім мак охолоджується, а до нього додають яблука і лимонну цедру з родзинками.

Ретеш зі сливами
Ретеш зі сливами готується так само, як і ретеш з черешнями, але тільки черешня замінюється очищеними від кісточок сливами.

Ретеш з горіхами

Готується як і ретеш з маком, але мак замінюють 400 г мелених горіхів і без яблучної начинки.



Схожі кулінарні рецепти