Головне меню

Популярні рецепти

Ретеш з капустою, з сиром (Угорська кухня)
Ретеш з капустою
Тісто для ретеш
1 кг кочанної капусти
120 г жиру 30 г цукру
сіль, перець
Нарубати і посолити капусту, залишити її стояти на годину, віджати руками сік, підсмажити з цукром в гарячому жирі, приправити перцем і остудити. Ретеш готується без засипання цукром.

Ретеш з сиром

Тісто
для ретеш
0,5 кг сиру
3 жовтки
3 збитих білка
250 г цукру
50
г родзинок
цедра з чверті лимона
30 г протертих сухарів
40 г вершкового масла


Розтерти
масло добіла, змішати його з цукром і 3 жовтками, додати протертий крізь дрібне сито сир, родзинки і збиті білки. Все це разом гарненько змішати, розкласти на листове тісто, посипати сухарями і діяти далі, як звичайно.



Схожі кулінарні рецепти