123************* Пиріг дріжджовий з сиром
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Пиріг дріжджовий з сиром

ПИРІГ ДРІЖДЖОВИЙ З СИРОМ

Тісто: 750 г борошна, 250 г вершкового ма­сла або маргарину, 1 склянка сметани, 150 г цукру, 4 жовтки, 50 г дріжджів, 2—3 ст. лож­ки молока, сіль.

Начинка: 500 г сиру, 200 г горіхів, 200 г цукру, 3 яєць, 1 ст. ложка вершкового масла, 2 ст. ложки манної крупи, ванілін.

Дріжджі розвести у 2—3 ст. ложках підігрі­того молока з 1 ч. ложкою цукру і поставити в тепле місце. Коли розчина почне бродити, влити її у посуд з борошном, додати розтер­ті з цукром жовтки, сіль і замісити на смета­ні тісто. Додати розтоплений жир, ще раз перемісити. Залишити тісто на ніч, а вранці знову перемісити, розкачати два коржі, пе­рекласти сирною масою, поколоти, змастити яйцем, посипати цукром і пекти в гарячій духовці (210—240° С) протягом 45 хв. Зняти з листа холодним.

Начинку приготувати так: сир з горіхами змолоти на м'ясорубці, а потім розтерти в макітрі з жовтками, маслом, цукром, ванілі­ном до утворення пухкої маси. Тоді цю масу вимішати з білковою піною і манною крупою, накласти на тісто.




Схожі кулінарні рецепти