123************* Пиріг маковий на кефірі
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Пиріг маковий на кефірі

ПИРІГ МАКОВИЙ НА КЕФІРІ

Тісто: 500 г борошна, 1 склянка маку, 250 г вершкового масла або маргарину, 300 г цукру, 1/2 склянки кефіру, 3 яєць, 1/2 ч. ложки кориці, 2—3 гвоздики, 50 г посічених горіхів.

У посуд для тіста покласти борошно, жир, 200 г цукру, 2 яєць, корицю, гвоздику і на кефірі замісити тісто, перемісити його з ма­ком, розкачати і покласти на змащений жи­ром лист. Тісто поколоти, змастити яйцем, посипати рештою цукру, посіченими горіхами і пекти в гарячій духовці (210—240° С) про­тягом 35 хв.

Ще гарячим порізати на три­кутнички.



Схожі кулінарні рецепти