Головне меню

Популярні рецепти

Корж пісочний з абрикосовим варенням

КОРЖ ПІСОЧНИЙ З АБРИКОСОВИМ ВАРЕННЯМ

Тісто: 250 г борошна, 150 г вершкового ма­сла або маргарину, 50 г цукру, 2 варені жов­тки, 1—2 ст. ложки сметани, цедра і сік з 1/2 лимона.

Начинка: 2 білки, 50 г цукру, 150 г абри­косового варення.

Жир посікти з борошном, додати перетерті крізь сито варені жовтки, цукор, лимонну цедру і на сметані замісити тісто. Поділити його на три частини, поколоти і центи в тортівниці у гарячій духовці (200° С) протягом 15—20 хв.

Начинку приготувати так: з білків і цукру збити круту піну і розтирати з абрикосовим варенням до утворення білої пухкої маси.

Спечені і охолоджені коржі перекласти цією масою.




Схожі кулінарні рецепти