Головне меню

Популярні рецепти

Корж з ізюмом

КОРЖ З ІЗЮМОМ

Тісто: 250 г борошна, 100 г маргарину, 1/2 склянки сметани, 2 жовтки, 50 г посічених го­ріхів, 100 г цукру, 100 г ізюму, 2 білки, 50 г цукатів.

Жир посікти з борошном, додати жовтки, сме­тану і замісити пісочне тісто. Поставити його па піч у холодне місце. На другий день тісто розкачати шаром завтовшки з палець, поко­лоти, спекти до півготовності. Ложкою на­класти піну із збитих з цукром білків, вимішати з посіченими горіхами, ізюмом, цу­катами, і допекти в духовці (210—240° С) про­тягом 20 хв.

Спечений корж нарізати гарячим, бо він дуже крихкий.



Схожі кулінарні рецепти