Головне меню

Популярні рецепти

Корж пісочний з сметанним кремом

КОРЖ ПІСОЧНИЙ З СМЕТАННИМ КРЕМОМ

Тісто: 250 г борошна, 200 г вершкового мас­ла або маргарину, 100 г цукру, 100 г мелених горіхів, цедра і сік з 1 лимона.

Крем: 1 склянка густої сметани, 100 г цук­рової пудри, ванілін.

З борошна, жиру, цукру, мелених горіхів, ли­монної цедри і соку замісити тісто, поділити його на три частини. Кожну розкачати за роз­міром тортівниці, поколоти і пекти у гарячій духовці (210—240° С) протягом 20 хв. Приго­товлені коржі перекласти кремом. Верхній корж також змастити кремом і посипати по­січеними горіхами.

Крем готувати так: сметану добре охолодити, збити з цукровою пудрою і ваніліном.




Схожі кулінарні рецепти