Головне меню

Популярні рецепти

Корж пісочний з сиром

КОРЖ ПІСОЧНИЙ З СИРОМ

Тісто: 250 г борошна, 50 г цукру, 100 г мар­гарину, 1 яйце, 1/2 склянки сметани, на кі­нець ножа соди.

Начинка: 300 г сиру, 50 г цукру, 50 г ізю­му, 2 яйця, 2 ст. ложки манної крупи.

Замість сиру та ізюму можна використати 400 г сир­кової маси.

Жир посікти з просіяним борошном з содою, додати цукор, яйце і па сметані замісити ті­сто. Поділити його на дві частини. Одну час­тину тіста розкачати за розміром тортівниці і поколоти виделкою. Накласти па корж сир­кову масу, накрити другим коржем, наріза­ним на сегменти, поколоти його, змастити яйцем, посипати цукровим піском і пекти в гарячій духовці (210—240° С) протягом 45 хв. Холодними зняти з тортівниці.

Начинку приготувати так: жовтки розтерти з цукром, сиром, додати ізюм, білкову піну, 2 ст. ложки манної крупи і добре вимішати. Якщо використовується готова сиркова маса, то до неї слід додати 2 яйця.




Схожі кулінарні рецепти