123************* Перекладанець з маком трояндовий
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Перекладанець з маком трояндовий

ПЕРЕКЛАДАНЕЦЬ З МАКОМ ТРОЯНДОВИЙ

Тісто: 700 г борошна, 150 г вершкового мас­ла або маргарину, 6 жовтків, 100 г цукру, 50 г дріжджів, 1 склянка сметани або кефіру, 1/2 ч. ложки солі, ванілін.

Начинка: 500 г маку, 300 г цукру, 50 г вершкового масла, 2 білки, 2 ст. ложки ман­ної крупи, 2 ст. ложки трояндового варення, 100 г посічених горіхів, ванілін.

Замісити тісто, як на «Перекладанець з горі­ховою начинкою». Поділити його на три час­тини і розкачати з них коржі. Перший корж покласти на застелений промащеним папером лист, поколоти виделкою і змастити начин­кою, накрити другим коржем, який теж по­колоти і змастити начинкою, накрити третім і поколоти його. Поставити, щоб тісто піді­йшло, потім змастити білком, посипати цук­ром і посіченими горіхами. Пекти в гарячій духовці (210—220° С) протягом 45 хв. Якщо тісто дуже рум'яниться, покрити його воло­гим папером. Знімати перекладанець з листа обережно, коли остигне.

Начинку приготувати так: запарити мак, від­цідити, розтерти, додати цукор, ванілін, масло, посічені горіхи, манну крупу, білки, варення і все добре вимішати.




Схожі кулінарні рецепти