ПАМПУШКИ З ЯБЛУКАМИ
Тісто: 250 г борошна, 2 яєць, 50 г дріжджів, 50 г вершкового масла або маргарину, 50 г цукру, 1/2 склянки молока, ванілін.
Начинка: 1 кг яблук, 100 г цукру, 1 ст. ложка варення.
Невеликі кислі яблука почистити, вибрати серединки, посипати цукром і залишити на тарілці. Замісити тісто, як па пампушки без начинки. Набрати тісто ложкою, зробити коржик і обгорнути ним яблуко, всередину якого перед тим покласти варення. Вироблені пампушки скласти па м'яку, посипану борошном серветку і поставити в тепле місце, щоб тісто підійшло.
Смажити на олії і ще гарячими посипати цукрового пудрою з ваніліном.
Схожі кулінарні рецепти |