Головне меню

Популярні рецепти

Дріжджові пиріжки нашвидкуруч

ДРІЖДЖОВІ ПИРІЖКИ НАШВИДКУРУЧ

500 г борошна, 1 склянка молока, 30 г дріж­джів, 2—3 ст. ложки олії, 1—2 яєць, на кінець ножа солі і цукру.

Дріжджі розвести в теплому молоці з цукром і поставити, щоб почали бродити. Тоді влити їх у посуд з борошном, додати олію, яйця, посолити і замісити пухке тісто. Розкачати, виробити всі пиріжки. Поки зробимо остан­ній, перші вже підійдуть і можна їх, змочив­ши водою або змастивши яйцем, пекти в га­рячій духовці (210—220° С) протягом 20 хв. або незмащеними смажити на олії.




Схожі кулінарні рецепти