Головне меню

Популярні рецепти

Пісочні сирні пиріжки

ПІСОЧНІ СИРНІ ПИРІЖКИ

250 г борошна, 250 г вершкового масла або маргарину, 250 г сиру, 2 ст. ложки сметани, на кінець ножа солі, 1 ст. ложка цукру.

Жир посікти з борошном, додати перетертий крізь сито або пропущений через м'ясорубку сир, сметану, цукор, сіль і знову сікти но­жем, доки не утвориться однорідна маса. До­місити руками, загорнути в серветку і винес­ти в холодне місце. Через годину викласти па посипану борошном дошку, розкачати, скласти втроє, знову охолодити і так тричі через кожні 10—15 хв. З цього тіста можна робити пиріжки з різною начинкою. Виробле­ні пиріжки викласти на лист, змастити яйцем і пекти в дуже гарячій духовці (250—240° С) протягом 20—25 хв. Цим пиріжкам можна на­дати будь-якої форми.




Схожі кулінарні рецепти