Головне меню

Популярні рецепти

Слойоні пиріжки на вині

СЛОЙОНІ ПИРІЖКИ НА ВИНІ

300 г борошна, 200 г вершкового масла або маргарину, 100 г білого вина,  1/2 ч. ложки солі.

Вино легко підігріти, додати посічене масло і мішати, щоб утворилася однорідна маса, посолити, всипати просіяне борошно. Замісити тісто, поставити в холодне місце на 2—3 год, з цього тіста виробляти кошички. Пекти в гарячій духовці (240° С). У спечені кошички накласти відціджений консервований горо­шок, полити майонезом. Перед подачею ще раз зігріти в духовці, посипати зеленою цибу­лею. Замість цієї начинки можна дати будь-яку іншу.




Схожі кулінарні рецепти