123************* Рулет бісквітний з джемом
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Рулет бісквітний з джемом

РУЛЕТ БІСКВІТНИЙ З ДЖЕМОМ

Тісто: 100 г борошна, 4 яєць, 150 г цукру.

Начинка. 250 г джему.

Збивати білки, поступово додаючи цукор, ви­мішати з жовтками, а потім з борошном. Цю масу викласти півтора-сантиметровим шаром на застелений промащеним папером лист. Пекти в гарячій духовці (210—220° С) протя­гом 15 хв., стежачи, щоб не пересушити. Спе­чене тісто змастити джемом. Папір підняти за один край, і тісто скрутити у вигляді ру­лета, який загорнути тим же папером.

Коли рулет остигне, розвинути його, посипати цук­ровою пудрою і порізати навкіс.




Схожі кулінарні рецепти