123************* Рулет горіховий
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Рулет горіховий

РУЛЕТ ГОРІХОВИЙ

Тісто: 5 яєць, 150 г цукру, 100 г мелених горіхів, 50 г мелених білих сухарів.

Крем: 100 г борошна, 150 г вершкового мас­ла, склянки кави з молоком, 2 яєць, 50 г цукру, 50 посічених горіхів, ванілін.

Помадка: 150 г цукру, 1/3 склянки кави з молоком, 1 ч. ложка вершкового масла, ва­нілін.

Збивати білки, поступово додаючи цукор, по­тім — жовтки, горіхи і сухарі. Тісто викласти на лист, застелений промащеним папером. Пекти в нагрітій духовці (190—200° С) протя­гом 45 хв. На спечений корж накласти крем. Папір підняти за один край, і тісто скрутити у вигляді рулета. Охолоджений рулет покри­ти помадкою і посипати посіченими горіхами.

Крем приготувати так: підсмажити борошно з 50 г масла, влити каву з молоком і добре роз­терти, щоб не було грудочок. Додати розтерті з цукром жовтки, старанно вимішати, охоло­дити, додати решту вершкового масла, ванілін і добре розтерти.

Помадку приготувати так: зварити сироп з цукру і кави з молоком. Коли крапля сиропу, спадаючи з ложки, тягне за собою «нитку», додати масло, ванілін і все добре розтерти. Загуслою масою змастити рулет.




Схожі кулінарні рецепти