Головне меню

Популярні рецепти

Завиванець з повидлом

ЗАВИВАНЕЦЬ З ПОВИДЛОМ

Тісто: 500 г борошна, 1 склянка молока, 50 г дріжджів, 100 г вершкового масла або маргарину, 2 жовтки, 150 г цукру, 1/2 ч. лож­ки солі, ванілін.

Начинка: 500 г повидла або варення без сиропу.

Приготувати тісто, як на «Завиванець пере­кладений» і розкачати з нього два круглі кор­жі. На одну половину коржа викласти повид­ло або варення і скрутити рулет, зліпивши кінці, щоб повидло не витікало. Завиванець покласти на лист, застелений промащеним папером і поставити, щоб тісто відійшло. То­ді змастити яйцем і пекти у гарячій духовці (210—220° С) протягом 45 хв.

Печений зави­ванець, ще гарячим, посипати цукровою пуд­рою з ваніліном.




Схожі кулінарні рецепти