123************* Рулет з сиром (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Рулет з сиром (Закарпатська кухня)

Рулет з сиром (Закарпатська кухня)

Готують з опарного дріжджового тіста. В посуді з підігрітим до 30—35° С молоком розчиняють дріжджі, всипають борошно (50% від норми) і старанно перемішують до утворення однорідної маси. Верх опари посипають борошном і ставлять в тепле місце на 1,5 — 2 години для бродіння.

Коли опара збільшиться в об'ємі в 2—2,5 рази і почне осідати, до неї додають збиті яйця, сіль, цукор і перемішують. Потім всипають решту борошна і місять тісто. В кінці замісу в тісто додають розтоп­лений маргарин і продовжують вимішувати, щоб тісто стало гладким, блискучим і не прилипало до рук. Приготовлене тісто ставлять для бродіння на 2—2,5 години. Під час бродіння тісто обминають один-два рази.

Готове тісто ділять на частини, з яких формують булки і зали­шають їх у теплому місці на 15—20 хвилин, щоб підійшли. Після цього тісто розкачують завтовшки 0,5 см, рівномірно покривають сир­ною начинкою і згортають у рулет.

Рулети кладуть на змащений жиром лист рубцем донизу і зали­шають на 40—50 хвилин для розстоювання. Перед випіканням зма­щують яйцем. Випікають в духовці при температурі 200—210° С протягом 30—40 хвилин, стежачи, щоб рулети дістали світло-ко­ричневий або й коричневий колір. Випечені рулети охолоджують на листах.

Витрати продуктів на 1 рулет вагою 500 г: бо­рошно 245 г, яйце 1/5 шт., дріжджі 5 г, маргарин 23 г, цукор-пі­сок 49 г, сіль 2 г, ванільний цукор 0,3 г, молоко 94 г, жир для зма­щування листів 1 г, сир 130 г.




Схожі кулінарні рецепти