Головне меню

Популярні рецепти

Шарлотка з яблук

ШАРЛОТКА З ЯБЛУК

1 білий батон, 2 яєць, 1 склянка молока, 10 яблук, 100 г цукру, 50 г вершкового мас­ла, 1/2 ч. ложки кориці.

Порізати батон на тоненькі грінки і, вмочу­ючи їх у збиті з молоком яйця, посипати цук­ром з корицею. Дно і стінки змащеної жиром каструлі вистелити грінками, а середину на­повнити почищеними і пошаткованими яблу­ками, посипати їх цукром і корицею, покласти кусочками вершкове масло. Зверху закрити грінками і пекти в гарячій духовці (200° С) протягом 30—40 хв.

Холодну шарлотку ви­класти на тарілку і посипати цукром.

*

1 білий батон, 1,5 кг яблук, 400 г цукру, 100 г вершкового масла, 1/2 ложки кориці.

З яблук і цукру з корицею зварити густе по­видло. Каструлю, змащену жиром, вистелити тонко нарізаними грінками з черствого бато­на. Грінки попередньо скропити розтопленим маслом. Середину каструлі наповнити повид­лом і прикрити грінками. Пекти в гарячій духовці (200° С) протягом 30—40 хв. Холодну шарлотку викласти на тарілку і посипати цукром.




Схожі кулінарні рецепти