Головне меню

Популярні рецепти

Малай з повидлом

МАЛАЙ З ПОВИДЛОМ

300 г кукурудзяного борошна, 3 склянки мо­лока, 150 г цукру, 50 г вершкового масла, 6 яєць, цедра з 1 лимона, 150 г повидла з слив, на кінець ножа соди.

Запарити борошно гарячим молоком, добре розтерти, щоб не було грудочок. Потім роз­терти масло з цукром, жовтками і лимонною цедрою. Весь час вимішуючи, додавати по ложці запареного борошна з содою. Коли утвориться однорідна маса, вимішати її з пі­ною збитих білків, розлити у дві посипані сухарями тортівниці і пекти в гарячій духов­ці (210—250° С) протягом години. Спечений малай перекласти повидлом.




Схожі кулінарні рецепти