Головне меню

Популярні рецепти

Струдель з яблуками

СТРУДЕЛЬ З ЯБЛУКАМИ

Тісто: 250 г борошна, 1 яйце, 3/4 склянки теплої води.

Начинка: 1 кг яблук, 100 г цукру, 1/2 склян­ки мелених сухарів, 100 г вершкового масла або маргарину, 1 ст. ложка кориці, лимонна цедра.

Замісити тісто, прогріти його, розтягнути, а як підсохне, посипати тонко пошаткованими яблуками, цукром з корицею, лимонною це­дрою, сухарями і накласти кусочки вершко­вого масла або маргарину. Скрутити рулет і покласти на змащений жиром лист. Пекти в гарячій духовці (210—220° С) протягом 30 хв.

Спечений струдель порізати на порції, поси­пати цукровою пудрою.




Схожі кулінарні рецепти