Головне меню

Популярні рецепти

Струдель з сливами або вишнями

СТРУДЕЛЬ З СЛИВАМИ АБО ВИШНЯМИ

Тісто: 250 г борошна, 1 яйце, 3/4 склянки теплої води.

Начинка: 500 г слив або 1 кг вишень, 100 г цукру, 50 г вершкового масла або маргарину, 1 ч. ложка кориці, 2—3 ст. ложки мелених білих сухарів.

Замісити тісто, прогріти його, розтягнути, а як підсохне, порізати соломкою сливи або вишні (черешні) без кісточок, посипати цук­ром з корицею, сухарями, підсмаженими на маслі, скрутити рулет, покласти на змаще­ний жиром лист і пекти в гарячій духовці (210—220° С) протягом 30 хв.

На начинку можна використати і сушені сливи, які треба заздалегідь намочити, вибрати з них кісточ­ки і з цукром стушити.




Схожі кулінарні рецепти