123************* Струдель з горіхами та ізюмом
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Струдель з горіхами та ізюмом

СТРУДЕЛЬ З ГОРІХАМИ ТА ІЗЮМОМ

Тісто: 150 г борошна, 1/4 склянки теплої води.

Начинка: 200 г горіхів, 100 г ізюму, 100 г вишневого варення без кісточок.

Помадка: 150 г цукру, 1/2 склянки води, ва­нілін або сік з 1/2 лимона.

Замісити тісто з борошна і води. Місити до появи пухирців. Поділити на три частини, зі­гріти, тоді розтягнути, змастити олією і на­класти посічені горіхи, варення та ізюм. Коржі скласти один на другий. Скрутити рулет, по­класти на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці (210—220° С) протягом 30 хв. Спечений струдель порізати на порції і по­лити холодною густою помадкою. Помадку приготувати так: цукор залити га­рячою водою, накрити і варити доти, поки крапля сиропу, спадаючи з ложки, потягне за собою «нитку». Тоді додати ванілін або ли­монний сік.




Схожі кулінарні рецепти